Şanışer

Mersin

14 Aralık Cuma

22:00
BİLET AL

Konuk: Sokrat St
Dj: onemightstand

 

Müziği ana akım anlatılarından ibaret görmeyi reddeden Şanışer, dünyayı, sistemi, insanı ve insani duyguları klasikleşmiş çizgiden uzak; kendine has tarzıyla anlatmayı tercih etmiştir. Müziğini problemler üzerine kurmuş; maddesel ve varoluşsal problemleri kendi vücudu ve beyninde vuku bulduğu biçimde, mahremiyetinden ödün vererek, kendi hayatındaki formlarıyla anlatmıştır.

 

Diskografi - Discography

 

2007 Bullshit mixtape (Şanışer - Bela)

2007 Günlüğüm e.p (Şanışer - Bela)

2008 Ludovico

2011 Açık ve Net

2015 Onuncu Gün

2016 Otuzuncu Gün

2017 Yalan (Single)

2018 Ludovico II

DİĞER ETKİNLİKLER

Aralık

21

Cuma
Emaar

Newsletter

Etkinlik, kampanya ve fırsatlardan haberdar olmak için kayıt olun!

E-mail bülten aboneliğine kayıt olmak istiyorum.