Şanışer

Emaar

21 Aralık Cuma

21:00
BİLET AL

Konuk: Sokrat St
Dj: onemightstand

 

Müziği ana akım anlatılarından ibaret görmeyi reddeden Şanışer, dünyayı, sistemi, insanı ve insani duyguları klasikleşmiş çizgiden uzak; kendine has tarzıyla anlatmayı tercih etmiştir. Müziğini problemler üzerine kurmuş; maddesel ve varoluşsal problemleri kendi vücudu ve beyninde vuku bulduğu biçimde, mahremiyetinden ödün vererek, kendi hayatındaki formlarıyla anlatmıştır.

 

Diskografi - Discography

 

2007 Bullshit mixtape (Şanışer - Bela)

2007 Günlüğüm e.p (Şanışer - Bela)

2008 Ludovico

2011 Açık ve Net

2015 Onuncu Gün

2016 Otuzuncu Gün

2017 Yalan (Single)

2018 Ludovico II

DİĞER ETKİNLİKLER

Newsletter

Etkinlik, kampanya ve fırsatlardan haberdar olmak için kayıt olun!

E-mail bülten aboneliğine kayıt olmak istiyorum.