DJ Hakan Küfündür ile 90'lar 2000'ler Türkçe Pop Parti

Aqua Florya

16 Ekim Çarşamba

22:00
BİLET AL

İstanbul Üniversitesi İspanyol Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitirdi, yine İstanbul Üniversitesi Kadın Çalışmaları Ana Bilim Dalı'nda yüksek lisansa başlasada yarım bıraktı.

Türkiyenin en önemli Dj'lerinden biri olarak gösterilen Hakan Küfündür, 2005 yılına kadar commercial ağırlıklı bir sound izlesede o yıl itibariyle retro içerikli konseptlerle sahneye çıkmaya başladı. 2007-2014 yılları arasında 500'ü aşkın etkinlikte çaldı. 2014 Yılında Çelik'le Cici Kız şarkısını yayınladı ve büyük ilgi gördü. 50 Konserlik Türkiye turnesinde sahneye çıktılar. Dj'liğine ek olarak radyo ve tv program sunuculuğu, Mc'lik ve eğlence koordinatörlüğünü ekleyen Hakan Küfündür, 2017 yılı Ağustos ayında Zeynep Sağdaş ile 'Resimdeki Gözyaşları' adlı ikinci single çalışmasını yaptı ve şarkısının aranjesiyle nostaljiyi günümüz sounduyla birleştirdi.

Bugüne kadar sayısız etkinlik, festival ve partide çalan DJ Hakan Küfündür , 90'lar denince Türkiyede akla ilk gelen Dj dir. 90'lı yılların yıldızlarıyla yaptığı Dj Hakan Küfündür ile 90'lar Festivali etkinlikleri devam eden DJ, 2017 - 2018 yıllarında; Grup Vitamin, Mansur Ark, Burak Kut, Çelik , Reyhan Karaca , Tayfun Duygulu , Ah Canım Ahmet ve Nil Burak gibi isimlerle on binlerce kişiye müzik yaptı ve performanslarına devam etmektedir.

Uzun süredir Radyo Programcılığı yapan Hakan Küfündür , 2016 yılından beri Pal Fm ve Pal Nostalji Radyoda yayınlarını sürdürmektedir ...

DİĞER ETKİNLİKLER

Newsletter

Etkinlik, kampanya ve fırsatlardan haberdar olmak için kayıt olun!

E-mail bülten aboneliğine kayıt olmak istiyorum.